Kledingparty

Gezellig met je vriendinnen bijkletsen en tegelijk shoppen. Dit kan nu en je hoeft niet eens je deur uit. Iedereen komt gezellig bij jou.
Met de kledingparty van Lieve snoetjes kom ik bij thuis met de kleding van de webshop. Zo kunnen jullie alles even in het echt zien en de kwaliteit voelen.
En het leukste iedereen krijgt ook nog 10 % korting. En jij als gastvrouw 15 %. Ook op alle nieuwe collecties.

HOE WERKT HET?

Jíj hebt de regie over jouw eigen kledingparty. Je bent uiteraard vrij om uit te nodigen wie je maar wilt, minimaal 5 personen. Wij hebben twee seizoenen per jaar, de kledingparty’s vinden plaats vanaf september tot december en van eind maart tot juni.

ZORGELOOS KLEDINGPARTY’S ORGANISEREN

Als gastvrouw hoef je niet om te kijken naar betalingen en ruilingen. Lieve snoetjes regelt dit allemaal. We regelen alle betalingen tijdens de party. Je kunt gewoon shoppen terwijl de kinderen slapen. Ik kom in de avonden bij je van 20.00 tot 22.00. Het is inloop dus de gasten die je uitnodigd kunnen tussen deze tijdbestek langs komen.

LEVERING VAN JOUW KLEDING

Na de party duurt het enkele dagen voordat je kleding wordt bezorgd. Hier zit ook de kledingstukken bij die jouw gasten hebben besteld allemaal apart verpakt zodat je kan zien van wie wat is. Zit er bedrukte shirts producten bij dan kan het wat langer duren voordat je alle kleding hebt. Wil jij of een gast iets ruilen? Dan gaat dat via een berichtje naar info@lieve-snoetjes.com en binnen 14 dagen. Jij hebt hier geen omkijken naar!

DAAROM ORGANISEER JIJ EEN KLEDINGPARTY!

1. Al je vragen kun je stellen aan jouw persoonlijke shopadvisor. 
2. Je bent thuis aan het shoppen én je hebt een gezellige avond met je vriendinnen. Twee vliegen in één klap!
3. Je shopt met korting ook de nieuwe collecties
4. Je kan 2 uur lang shoppen in de avonden als de kinderen op bed liggen. 

VOORWAARDEN PARTY

1. Minimaal 4 personen
2. Je woont niet verder dan 45 min van Nieuwlande (verder weg mag je altijd contact opnemen)

WANNEER KUN JE EEN PARTY PLANNEN?

Week 22 25 mei t/m 29 mei (25 mei en 27 mei bezet)
Week 23 1 juni t/m 5 juni
Week 26 22 juni t/m 26 juni

Alle weekenden t/m 1 juli is ook mogelijk

Met de party's wordt er wel rekening gehouden met de richtlijnen van RIVM. Zo moet er genoeg ruimte zijn dat er tussen iedereen anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Niet meer dan 10 personen (als de ruimte hier genoeg voor is) Maar mensen kunnen deze avond inlopen wanneer ze willen. Hierdoor kunnen er meer uitgenodigd worden.

Wil je een keer in het weekend stuur dan een email naar info@lieve-snoetjes.com en ik ga kijken wat ik voor je kan doen. 

Heeft je belangstelling vul dan snel het contactformulier in en ik neem contact met je op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Verjaardagspakket klein € 20,00 € 15,00
© 2017 - 2020 Lieve Snoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel